Asics Herre LaufSko Est Blå / Hvid / Flash Gul dXPa4vr

B00Q77OWZ4
Asics, Herre LaufSko Est Blå / Hvid / Flash Gul
  • øverste: læder
  • indre materiale: gummi
  • sål: materialmix
  • lukning: blonde
  • hælhøjde: 2,5 cm
  • hæl form: block salg
  • materialzusammensetzung: tekstil
  • sko-dækkende: normal
Asics, Herre LaufSko Est Blå / Hvid / Flash Gul Asics, Herre LaufSko Est Blå / Hvid / Flash Gul Asics, Herre LaufSko Est Blå / Hvid / Flash Gul Asics, Herre LaufSko Est Blå / Hvid / Flash Gul Asics, Herre LaufSko Est Blå / Hvid / Flash Gul
Menu
Jobindex Damer Ballerina Tamina Sort 451005701 TF4YmcKH

Følg virksomheder som du vil være en del af

Når du følger virksomheden så vil du modtage relevant information fra virksomheden angående job i virksomheden. Virksomheden kan se dine personlige data som navn, adresse mm. Derved er du synlig når virksomheden skal rekruttere nye medarbejdere.

Kostfaglig eneansvarlig - økonoma eller ernæringsassistent 37 timer/ugen til Symfonien 3

Vil du være med til at skabe en god måltids oplevelse for 24 ældre beboere med demens i plejeboliger på Symfonien, Distrikt Nord? Vil du medvirke til at skabe en god måltids kultur for beboerne på Symfonien og er du • en udadvendt person, der er god til at indgå i relationer med mange mennesker • interesseret i at kræse for beboerne med ernæringsrigtig kost, der tager hensyn til specielle ønsker og behov • interesseret i at, være med til at skabe en god måltids kultur, hvor beboerne oplever at maden er indbydende og tilpasset deres spisefunktion • interesseret i at medvirke til en god og rolig stemning omkring måltidet • villig til at, inddrage beboere, pårørende og personale i din kogekunst Kan du svare ja på disse spørgsmål, så kunne denne stilling være interessant for dig. Om os Distrikt Nord er et af fire distrikter i Center for Ældre i Næstved Kommune. Distriktet er geografisk placeret i den nordlige del af Næstved By, Fensmark, Gelsted og Herlufmagle. Vores kerneopgave er at fremme borgernes muligheder i at mestre egen tilværelse. Det gør vi ved at have fokus på borgerens mål for den gode hverdag. Heri indgår bl.a. indbydende måltider, mellemmåltider og fællesspisning som vigtige elementer. Vi arbejder i tværfaglige team bestående af social- og sundhedspersonale, ergoterapeuter, sygeplejersker, pædagoger og kostfaglige medarbejdere. Om Jobbet For beboerne på Symfonien har det stor betydning, at hvert måltid er noget helt specielt og at der kræses om dem med fristende små måltider af gode friske råvarer og rigeligt med gode næringsstoffer. Dine opgaver vil blandt andet være • efterspørge beboernes ønsker og behov • inddragelse af beboerne i tilberedelsen af måltiderne • menuplanlægning • indkøb og betaling • egenkontrol af kostproduktionen Maden til de 24 beboer produceres dagligt i begge boenheder, således alle 24 beboer har muligheden for sanseoplevelser, aktiv deltagelse samt løbende dialog omkring kosten. Om dig • du er uddannet økonoma eller ernæringsassistent. • du kan indgå i et tværfagligt team og samarbejde med sundhedsfagligt personale, hvor du er interesseret i at bidrage med din faglige viden • du kan arbejde selvstændigt med overblik over to bofællesskaber med 12 beboere i hver Din daglige arbejdstid er mandag - torsdag fra 10.30 – 18.00 og fredag fra 10.30 – 17.30. Arbejde på helligdage og ved arrangementer kan forekomme. Løn og ansættelsesvilkår Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst mellem KL og det forhandlingsberettigede forbund. Tiltrædelse den 1. juli 2017 Vil du vide mere Er du velkommen til at kontakte teamleder Gitte Larsen på telefon 25 45 17 43 eller stedfortrædende teamleder Maibritt Reinhardt på telefon 25 45 14 18. Ansættelsessamtaler forventes afholdt mandag d. 29. maj Ansøgningsfrist Tirsdag d. 23. maj. Næstved Kommune behandler kun ansøgninger, der er modtaget elektronisk. Du kan søge elektronisk via New Rock Støvler Mpunk061s1 Gotiske Hardrock Punk Dame Stiefel Sort ovTx7YR
. Her kan du også se, hvor du kan få hjælp til elektronisk ansøgning, hvis du har behov for det. Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" neden under selve stillingsopslaget og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. CV i begrænset omfang.

1

Lignende jobannoncer

Job hos Næstved Kommune (28)

Job i Region Sjælland kategoriseret i Pædagog (114)

Job i Region Sjælland kategoriseret i Hotel, Restaurant og køkken (67)

Offentliggjort den: 2017-05-09 Sidste dag annoncen er aktiv: 2017-05-23 Ansøgningsfrist: 2017-05-23 Ansættelsesdato: 2017-07-01

Hjemmesiden sætter cookies, der kan anvendes af os og vores samarbejdspartnere til at huske dine indstillinger, til statistik og til at vise målrettede annoncer til dig. Når du klikker videre på siden giver du samtykke hertil. Læs mere

Din internetbrowser er desværre uddateret. Denne side understøtter beklageligvis ikke forældede browserversioner.

Sådan opdaterer du din browser

Læs også

Video: Formel 1-kørere i vildt Lada-ræs!

Ingen kom til skade, men det var uhyggeligt tæt på, da en rallybil kom ud af kontrol og røg op på en lille græsbarriere med tilskuere under Jolly Rally Valle d'Aosta i Norditalien. Selv chaufføren slap uden skrammer. Til gengæld har bilen nok kørt sit sidste løb.

Asics Unisex Voksen Mexico 66d4j2l Gymnastiksko Blå peacoat / Honning Ingefær 5Cu5yH5GXV

Måske er du interesseret i...

Få 2 nr. af Bil Magasinet + Årets Biler 2017 til kun 99,- Spar 69 %

Hold varmen og nyd de råkolde forårsdage med denne lækre fiberjakke!

Få 2 nr. af Bil Magasinet + Rock Crawler fjernstyret bil. Kun 69 kr.

Alle favoritmagasinerne - samlet ét sted!

Magnanni Mænds Isco Mode Sneaker Midbrun h1Itg6E9

Se hvordan en Lada Niva kan køre i hænderne på Formel 1-kørerne Ricciardo and Verstappen.

Asics Mænds Mexico 66 Hvid / Blå 255 Cm bndczehu

Vi har fået den nye Toyota Yaris GRMN til test, og det var vi glædet os til rigtig længe. Se hvilke partytricks den lille hatchback har i ærmet, når Anders Richter tager dig med på tur.

Sperry Topsider Mænds Lokkedue Regn St248;vler Amaretto acMZZ

Biler med Klinkby og Co. er en ny række af programmer på vores youtube-kanal. Her tager DTC-køreren Max Klinkby dig med ud at køre bil samt giver dig et indblik i hverdagen for en DTC-kører. Se med her:

Video

Med knap 1.200 hk, dynamisk hækvinge og en stenhård undervogn ryger Zenvo TSR-S ind en liga af biler med meget få modstandere. Se hvad Schmee150 tænker om den danske hyperbil

Få masser af bilnyheder, konkurrencer og lækre gallerier direktei indbakken.

Video
Video
Video
Video
Video

Vi har set Tesla S P85D give alverdens superbiler baghjul, men hvordan ser det ud, når den skal op i mod sin storebor, S P90D? Det kan du se her.

Tvillingerne

Der er liv og glade dage overalt hvor Tvillingen er, for Tvillingen spreder glæde med sit smil og gode humør. Munden står ikke stille på Tvillingen, der elsker at snakke om alt og ingenting. Hvis Tvillingen bliver sur, så er det kun et kort vredes udbrud, du kan opleve, før Tvillingen genvinder sit gode humor og positive syn på verden.
Dagshoroskop

Læs dagens horoskop for Tvillingerne

Læs horoskop
Ugehoroskop

Læs ugens horoskop for Tvillingerne

Læs horoskop
Månedshoroskop

Læs månedens horoskop for Tvillingerne

Læs horoskop
Årshoroskop

Læs årets horoskop for Tvillingerne

Læs horoskop

LÆS MERE OM TVILLINGEN

Stjernetegnet Tvillingen løber fra den 21. maj til den 20. juni.

Der er gang i snakken, når der er en Tvilling i nærheden. Tvillingen elsker at tale om alt og intet. Det er ikke angsten for stilhed, der er årsagen til Tvillingens talestrøm, men ganske enkelt en tanke om, at der ikke er noget emne, der er for stort eller småt, som ikke skal vendes med andre. Ud over at Tvillingen er så glad for at tale, så er han også utroligt god til kommunikation i al almindelighed og er rigtig god til at udtrykke sig.

På grund af Tvillingens udadvendthed og livlighed har han, eller hun, altid en stor vennekreds. Det er helt umuligt ikke at lade sig charmere af Tvillingens charme og væremåde, og der er altid plads til endnu en ven hos Tvillingen. Der bliver alligevel stillet forventninger til venner og familie, og Tvillingen regner med at han kan stole på sine venner. I tilfælde hvor Tvillingen føler sig dårligt behandlet, så er han hård og afvisende og der gives ikke mere end en enkelt chance for et venskab.

Ligesom med den lette kommunikation hos Tvillingen, så er humøret som regel meget højt, og der er let til latter. Med en Tvilling er der kærlighed og omsorg derhjemme, og hvis der kommer skænderier, så går de hurtigt over. Tvillingen kan godt råbe højt og blive gal, men sørger altid for at komme ud med sine frustrationer og får renset luften.

Giv din vurdering

ASTROLOGI NYHEDER

Dit stjernetegn definerer ikke dit held på arbejdsmarkedet

…sørg for at sikre dig godt! Der er mange danskere, der på flere punkter sværger… Nike Mænd Roshe Én Print Sneaker Sort Medier Varios Colores verde / Negro alligator / Blkmlt Grnldn Drc prdNJqhZ

Brimarts Herre 410980be05b1718div0 Weiss Leder Glide På Sneakers rlw8W3Mn

At lægge horoskoper er et stort arbejde for astrologer, og som du tidligere har kunnet… Læs mere

Elementer

I arbejdet med horoskoper, skal astrologen tage hensyn til mange forskellige ting, ud over dit… Læs mere

REKLAME

HOS OS FÅR DU

DEL SIDEN MED ANDRE

Stjernetegn.nu All rights reserved.• Sitemap

STJERNETEGN DIREKTE I DIN MAILBOKS!

FÅ DAGSHOROSKOP GRATIS

Få dit dagshoroskop leveret direkte i din mail hverdag - gratis! Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og deltag samtidigt i sjove konkurrencer.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart.

Tlf. 33 75 55 55

Mandag - fredag kl. 8:30 - 16:00

Gyldendal , Klareboderne 3, 1001 København K, CVR Nr: 58 20 01 15